Rólunk

A Bárna Vadaskertet 1999-ben Zsikla Attila alapította (1969-2006), és Nógrád megye ÉK-i részén található. Vadaskertünk Salgótarjántól 15 km-re, a Mátra északi oldalának alján helyezkedik el. A vegyes vadaskertben (gímszarvas, dámszarvas, muflon, őz, vaddisznó), a Magyarországon vadászható mind az öt nagyvadfaj terítékre hozható, a kiváló trófeák mellett a vadásznak és családjának minden igényét kielégítő vadászházunk éttermünk és panziónk biztosít szállási, étkezési és pihenési lehetőséget.

A Bárnavad Kft vadászháza térerő mentes erdei környezetben, saját vadászterületünkön helyezkedik el, mely 8 lakosztállyal 30 férőhellyel rendelkezik. Étteremmünk séfje egyedi igények és egyeztetés alapján házias ízekkel és vadételekkel kényezteti panziónk vendégeit, saját éttermünk konyhája jelenleg 60 főig vállal rendezvény lebonyolítást. Éttermin kapacitásunk jelenleg bővítés alatt áll, 2019 nyarától várhatóan 150 főig emelkedik. A vadászház borospincéjében nem csak a mátrai tájegység borai találhatóak meg, igyekszünk az ország más borvidékeinek legjobb borait is megkósthatják vendégeink.

A Bárnavad Kft vadászháza vadászszezonon kívül is nyitva áll, éttermünk 60 főig vállalja rendezvények lebonyolítását, élőzenés és vadász estek megrendezését. A családok, pihenni vágyók kikapcsolódására szabadtéri programok, vadmegfigyelés és túrázási lehetőség biztosított, teljes körű ellátással, zavartalan környezetben.

Szálláshely foglalást, rendezvényt, előre egyeztetett időponttal fogadunk. Vadászati lehetőség, az előre egyeztetett és aláírt szerződés megkötése után lehetséges.

BárnaVad Kft.